Bookmark and Share
Tv Exodus v živo 

  Moje Srce
 
 

 

  Dramatično Sporočilo
 
17. april. 1999 "...Temne sile želijo, da bi bil sedanji papež čimprej odstavljen, in že tudi pripravljajo, da bi na sveti sedež prišel antikrist..."Več o tem

17. april. 1999 ...",  da kot papeževi molitveni stražarji goreče molimo in ga z zvestobo podpiramo. Naša moč pa je v "Sinovem in njenem Srcu"... Več o tem
20, 27. marec. in 3. 10. 17 april 1999 ...Mati Marija je med vsemi temi videnji jokala, posebej še tedaj, ko je govorila o pritiskih na papeža Janeza Pavla II. Več o tem
  Zelo pomembno
 

Kaj je posvetitev in izročitev
Jezusovemu in Marijinemu Srcu

Bistvo posvetitve je v skladu s posvetitveno molitvijo zavestna in popolna odpoved grehu, zapeljivosti zla in hudemu duhu ter nepreklicna podaritev Marijinemu Srcu in po njem Jezusovemu Srcu, kot odgovor na njuno ljubezen. S to posvetitvijo se zavestno obnovi in poglobi krstna posvetitev Bogu... Več o tem

in

Posvetitev Jezusovemu presvetemu Srcu

Izročitev Marijinem brezmadežnem Srcu

  Zelo priporočena literatura
 

Posvetitev Jezusovemu Presvetemu Srcu
9 prvih petkov

Sveta Marjeta Marija Alacoque je v 17. stoletju v posebnih, od Cerkve potrjenih videnjih prejela od Gospoda več zagotovil in obljub, ki se bodo izpolnile častilcem njegovega Srca.

Posterji Presvetega Srca Jezusovega

 

Izročitev Marijinemu Brezmadežnem Srcu
5 prvih sobot.
Marija obljublja, da nam bo ob smrtni uri stala ob strani z vsemi za zveličanje potrebnimi milostmi, če pet zaporednih prvih sobot izpolnimo pet pogojev

Posterji Marijinega Brezmadežnega Srca

 

Praznik Božjega Usmiljenja
Nedelja po Veliki noči, bivša Bela nedelja

praznik_bozjega_usmiljenja_podoba.jpg

»Obljubljam, da se človek, ki bo častil to podobo, ne bo pogubil. Obljubljam mu že tu na zemlji zmago nad sovražniki, zlasti pa ob smrtni uri. Sam ga bom branil kakor svojo čast« (48).
Iz Dnevnika svete sestre Favstine Kowalske. Naročite ga lahko Tukaj.

Poster Božjega Usmiljenja
 

 

   Bookmark and Share

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Moje Srce - Marijina sporočila
očetu Šmaverskemu v 1998

manjackal.jpg

Kurešček, 10. februar, 1998. Osma obletnica.

Hvaljen Jezus! Danes praznujem praznik osme obletnice, odkar sem med vas posegla z naročilom: „Na tem kraju obnovite molitev. Tukaj se srečujte z mojin in Sinovim Srcem.“ Hvaležna sem vsem, ki ste resno vzeli ta in druga moja sporočila. Moje Srce.

Mnogi ste spoznavali in videli, da sem z vami. Priprava in gradnja cerkve je tekla z naglico, ki je le slepi ne vidijo. Zaupali ste v moja sporočila in jaz sem bila in sem z vami.

Ker ste me številni ubogali ter izpolnili moje naročilo, ki sem vam ga dala 3. marca in 5. maja 1990, ste bili obvarovani pred hudimi posledicami vojne. Moje Srce.

Tu je bilo že veliko spreobrnjenj, uslišanj prošenj, ki ste mi jih prinašali.

Vse naročeno ni bilo izpolnjeno, a moje materinsko Srce se vseeno veseli z vami in ponovno vam naročam:

Duhovniki, bodite zvesti svojim obljubam in pokorni svojim škofom. Sami se poglobite v veri, obnovite duhovniško uboštvo in pobožnost sv. Frančiška iz Assisija. Vodite verne na pot svetnikov, vodite jih v Srce Življenja in v Materino Srce. Moje Srce.

Molite za hiter in uspešen postopek, da Cerkev uvrsti škofa Vovka med svetnike, saj njegovega svetništva, junaštva in vdanosti Bogu ni težko dokazati.

Pospešujte korake za nastanek Družin in Skupnosti mojega in Sinovega Srca.

Molite za spravo in mir med vami in narodi. Pozorni bodite na temne sile*.

 • Vsi verni, ne samo Slovenci, molite, da komisija pospeši delo spremljanja dogodkov na Kureščku in da hitreje dozori čas gradnje cerkve Svete Trojice na Kureščku.

V molitvah ne pozabite na nesrečne matere, ki se v sebi in s seboj bojujejo in odločajo o življenju in smrti spočetega otroka, da bo zmagalo življenje. Pa tudi sami pomagajte nesrečnim materam v njihovi stiski.

Čakam, da uresničite moje želje. Moje Srce.

Pozdravljam vas, posebej nebogljene, osamljene in žalostne. Moje Srce.

  Moje Srce.

Zalog, 7. marec, 1998

Hvaljen Jezus! Veselim se edinosti, v kateri se danes zbirate po vseh svetiščih zaradi žaljenja mojega in Sinovega Srca.

 • Vaša edinost je vsemu svetu, tudi sovražnikom Cerkve, dokaz duhovne moči, ki je v skrivnostnem Kristusovem Telesu - Cerkvi. Hvala za vaše zadoščevanje za vse žaljenje in skrunitve Svetega Rešnjega Telesa, simbolov vaše vernosti in vsega svetega.
 • Bodite vedno z menoj, ker nisem nikoli sama. Z menoj je vedno On, ki je vaša edina prava pot. Ostanite zvesti obljubam, ki ste jih dali pri prejemanju zakramentov.

Ponovno vam naročam, da ne dokazujte resničnosti mojih prikazovanj in pristnosti sporočil. Jaz sama bom dokazovala. Le slepi ne bodo videli dokazov. Moje Srce.

Ljubezen je vaša izkaznica, kdo ste. Ljubezen naj se vidi, in ne sliši.

Izpolnjevanje ljubezni do Boga in ljudi izpovedujete po ljudeh, posebej še po stiskanih, bolnih in vseh vaše pomoči potrebnih. Ne pozabljajte jih! Moje Srce.

 • Molite za vse duhovnike in vaše predstojnike. Izmolite jim moč in pomoč. Duhovniki, redovniki in redovnice, ne pustite svojega brata ali sestre v osamelosti. Osamelost hromi človeka in ga lahko celo ubije.
 • Ne opuščajte zborov, evharistije, kakor imajo nekateri navado. Sveta maša in prejemanje zakramentov je zagotovilo trdnosti in duhovnega zdravja.
 • Delajte za odpuščanje in popolnejšo spravo ter edinost med zakonci, v družinah, med sosedi in vsemi ljudmi. Moje Srce.

Zamujanje in preziranje dobrega je nesprejemanje Božjega blagoslova. Ne bodite počasni za dobro!

 • Tiste, ki ste že bili deležni posebne milosti na milostnem kraju Kurešček, prosim: bodite žive priče te milosti! Ne zadržite veselja samo za sebe, delite ga z drugimi. To ni dokazovanje, ampak pričevanje.

Blagoslavljam vas vse, ki delate za mir, za zadoščevanje, ter vse stiskane, trpeče in osamljene. Vaša Mati - Kraljica miru. Moje Srce.

 

Kurešček, 4. april, 1998

Hvaljen Jezus! Hvala vsem, ki mi sledite in želite izvrševati Božjo voljo, ki vam je oznanjena v evangeljski blagi vesti in spodbudi, ki jo Ljubezen – Bog daje Cerkvi po meni. Hvala vam, duhovniki, ki kot moji sinovi živite po zaobljubi in ste radi v službi Ljubezni ter ste srečni blagovestniki.

 • Duhovniki, molite za svoje sobrate duhovnike, ki so v preizkušnji. Ljubite jih in ne sodite. Vsi moji otroci, posebej moji ljubljeni duhovniki, pazite na temne sile*, ki vdirajo na različne načine v Cerkev in so že v njej, da vas ne premamijo in da ne postanete njihove žrtve.

Duhovniki, odgovorni ste zase in za ljudi, ki so vam dani v vodenje. Ostanite zvesti Cerkvi in njeni glavi – Kristusu, papežu, škofom in drugim predstojnikom, ki so zvesti evangeliju.

 • Želim, da v vseh mojih svetiščih in v drugih cerkvah molite v mesecu maju za edinost v Cerkvi in za trdnost vere, s katero se boste lahko upirali temnim silam*. V vseh mojih svetiščih naj bo vsaj ena mašna daritev za edinost ter duhovno zdravje in trdnost. V večjih središčih pa naj bo vsak dan sveta maša v ta namen. Moje Srce.

Ne prerekajte se s tistimi, ki ne verujejo, da stopam jaz, vaša Mati in Kraljica miru, tudi po vidcih v Cerkev. Dokazovanje prepustite meni. Vidci pa naj bodo čimmanj opazni in naj ne pustijo, da bi jih verni imeli kot središče pozornosti. Naj bodo skriti, naj bodo zvesti in zgledni v življenju. Tisti vidci, ki jih prevzame pohlep po časti, se sami izločajo iz moje izbranosti.

Vsi se trudite biti izvrševalci največje Božje zapovedi – ljubezni. Vsi potrebni naj bodo oskrbovani z deli ljubezni, posebno nemočni, osamljeni in ljudje v stiski. Moje Srce.

 • Duhovniki, bodite pozorni do svojih soduhovnikov, ki so v stiski in so se iz kakršnih koli razlogov osamili. Bodite zgledni voditelji in vzgojitelji mladih.

Blagoslavljam vse, posebej nemočne in osamljene. Bodite zvesti krstnim in drugim obljubam, ki ste jih v Cerkvi dali Bogu. Moje Srce.

 

Kurešček, 2. maj, 1998

Hvaljen Jezus!

Nebesa se veselijo vseh, ki si prizadevate, da bi bili poslušni evangeliju in sporočilom, ki jih Ljubezen - Bog po meni pošilja vsem kristjanom in vsemu človeštvu. Mnogi poznajo Boga in mene samo v stiski in strahu, ko pa to mine, se zopet pridružijo načinu življenja nevernih. Vi zvesti, pa se še bolj trudite, da se vedno bolj posvečujete in z zgledom svetite v temi. Moje Srce.

 • Z veliko žalostjo pa vam ponovno naročam, da prepišite in oznanite vsemu svetu, kar sem vam naročila 7. decebmra.1991:

"Žalostno je moje Srce, ker je na zemlji toliko sovraštva in nemira, radosti pa me, da se povečuje število mojih otrok, ki so mi zvesti. Moje Srce.

Molite, da bi bili sposobni slišati glas evangelija in da bi svet videl mojo roko, ki mu jo ponujam.

Moje drage hčerke in sinovi, danes imam posebno željo, ki jo sporočite svetu. Zavarujte sv. očeta Janeza Pavla II. Z molitvijo in zvestobo.

 • Molite za nezvestega kardinala, nezveste škofe in duhovnike, ki sejejo razdor, povzročajo pohujšanje in nezvestobo svetemu očetu, Cerkvi in Bogu. Janez Pavel II. je moj najljubši sin. Poslušajte ga in v Cerkvi in svetu bo več miru, edinosti in blagoslova.
 • Duhovniki, moji ljubljeni sinovi, opuščanje molitve je vzrok za vašo nemoč in stranpoti mnogih. Molitev naj vam bo potreba in ne dolžnost, ker je vir moči in blagoslova. Blagoslavljam vse, ki se trudite, posebej še trpeče in invalide. Ponesite moj blagoslov vsem osamljenim." Moje Srce.
 • Tega naročila niste vzeli dovolj resno, zato storite to sedaj in bodite pozorni, ker ne veste od kod pride tat. Moje Srce.

Ne žalostite se, če vse hudo zoper vas govore. Blagor vam, če vas sramote zaradi mojega Sina in mene, vaše Kraljice miru.

Blagoslavljam vas vse, ki ste prizadevni moji otroci. Niste sami, podpiram vas.

 • Blagoslavljam vas moji ljubljeni sinovi - duhovniki. Molite, da vam vera ne opeša in da ne zakrknete svojih src. Moje Srce.

Moj blagoslov naj po vas, moje hčere in sinovi, prehaja na uboge, trpeče in osamljene.

 

Kurešček, 6. junij, 1998

Hvaljen Jezus!

Nihče vam ne more prepovedati pričevanja o tem, kar ste doživeli na milostnih krajih. Mi smo žive priče.

 • Ne bodite neučakani, če Cerkev javno ne prizna nekaterih videnj in sporočil. To je proces, ki terja od Cerkve čas in modrost. To pa ne izključuje pričevanja; le ta pa naj bodo utemeljena z resničnostjo.
 • Pričajte pri predstojnikih Cerkve in javno. Vse naj bo dano v presojo predstojnikom Cerkve. Vsa pisna pričevanja pošiljajte oskrbniku mojega svetišča na Kureščku. On bo poskrbel, da bodo pričevanja, ki imajo resnične temelje, objavljena. Moje Srce.
 • Ne plašite se tistih, ki me ne sprejemajo, vendar so tudi ti moje hčere in sinovi. O moji prisotnosti in pristnosti mojih sporočil presoja Cerkev.
 • Ponovno vam naročam: Ne dokazujte resničnosti mojih prikazovanj in pristnosti mojih sporočil. Vse to bom jaz dokazala. Vi utihnite, da bom jaz lahko govorila.

Tebi, Šmaverski, naročam, bodi skrit: ne izpostavljaj se v ospredje, ostani ponižen in jaz te bom podpirala. Če boš kdaj v preizkušnji in boš dvomil pod težo križa, kliči in dobil boš pomoč. O svojem osebnem križu ne govori, pač pa piši v pričevanje naslednjim rodovom.

Blagoslavljam vse kristjane - tiste, ki verjamejo v mojo navzočnost in moja sporočila, in tiste, ki nimajo zaupanja, da bi le-to dobili. Moje Srce.

 

Zalog, 4. julij,1998

Hvaljen Jezus!

Veliko ste že naredili, da se moja sporočila širijo po vsem svetu.  Nadaljujte širjenje in iščite nova pota, kako bi laže prišli do ljudi, ki še niso obveščeni o vsebini mojih sporočil, ki jih dajem v Medžugorju, na Kureščku in drugod.

Blagoslavljam delo in prizadevanje tistih, ki delate za družine in skupnost mojega in Jezusovega Srca.

Molite, da bi kmalu dozorele razmere za gradnjo nove cerkve Svete Trojice. Moje Srce.

Ti, Šmaverski, si 17. septembra 1987 dobil prve rane, ki si jih do sedaj imel odprte. Odslej boš imel le občasno odprto eno rano. Bolečine pa bodo večje. Tudi sicer boš veliko trpel. Notranje trpljenje bo večje od telesnega. Povzročali ti ga bodo ljudje, ki te ne sprejemajo. Bodi pogumen, saj veš, da nisi sam in v čigavi službi si.

Duhovniki radi opravljajte službo sprave in vodite ljudi k spravi. Moje Srce.

Blagoslavljam vse bolnike, invalide in druge, posebej zapuščene in osamljene.

Blagoslavljam vse zveste Bogu, Cerkvi in meni. Moje Srce.

 

Zalog, 8. avgust, 1998

Blagoslavljam vse, ki živite evangelij in moja sporočila, ki niso nič drugega kakor spodbuda za življenje po evangeliju.

Blagoslavljam vse, ki molitveno podpirate svoje duhovnike, škofe ter ljubite papeža in zanj molite.

 • Vsepovsod je Cerkev v velikih preizkušnjah.
 • Sovražniki Cerkve napadajo papeža, škofe in duhovnike, zato da bi škodovali, razvrednotili krščanske vrednote in vpliv Cerkve ter Cerkev umazali.
 • Na kako nizko nekulturno stopnjo so se pripravljeni spustiti skriti in odkriti sovražniki Cerkve, je dovolj dokazov v Sloveniji.
 • Prvi cilj nasprotnikov je čimbolj oblatiti predstavnike Cerkve ter jim odvzeti ugled.

Vsi moji in Božji otroci se uprite takim nakanam. Bodite močna opora škofom in duhovnikom. Molite zanje! Najmočnejša opora pa je vaše zgledno krščansko življenje.

Ne dajte se zavesti! Ostanite zvesti krstnim obljubam! Moje Srce.

Z molitvijo in osebno krščansko držo pomagajte vsem družinam, da bodo duhovno zdrave in da bodo zakonci zvesti obljubam, ki so jih dali drug drugemu ob sklenitvi zakonske zveze.

Prvi sad vaše molitve za priznanje svetosti škofa Vovka je tu. Cerkev je pričela postopek za priznanje svetosti tega škofa. Zahvaljujte se Božji modrosti, ki je Bog. Še bolj se izročajte priprošnji škofa Vovka in uslišanj ne skrivajte.

Prav temu svetniškemu škofu priporočajte svoje škofe in duhovnike, da bodo junaško vzdržali pod pritiski, blatenjem, sramotenjem in poniževanjem. K njemu, škofu Vovku, molite tudi za nove duhovne poklice.

skof_vovk.jpg

Moje hvaležno Srce bo vedno odprto za moje otroke. Poslušajte me ter živite po veri, ki jo izpovedujete.

Blagoslavljam vse, posebej trpeče, invalide, osamljene, sirote in tiste, ki iščejo novi smisel življenja.

Vaša mati, Kraljica miru. Moje Srce.

 

Orešje, 5. september, 1998

Hvaljen Jezus!

Hvala vsem, ki ste se odzivali na moje klice in širili moja sporočila.

 • Žal pa še mnogi ne vedo za milostni kraj Kurešček, predvsem med Slovenci in domačini je veliko takih, ki o njem ne vedo prav ničesar. Mnogi so dvomljivci, nekateri pa so zakrknjenega srca.

Tisti pa, ki z vero sprejemate sporočila in mojo navzočnost na tem kraju milosti, ste si že nabrali doživetij in dokazov.

Prosim in naročam vsem: širite in razčlenjujte moja sporočila dana po mojem sinu Šmaverskem. Ta sporočila imajo trajno vrednost.

24. septembra bom dala zadnja sporočila za Kurešček in s Kureščka.

Živite in delajte po dosedanjih sporočilih. Na Kureščku bom odslej govorila po dogodkih. Moje Srce.

Šmaverski ostane moj ljubljeni sin, ki ga bom šolala in se z njim še srečevala. Kar se bo v tej šoli naučil, naj piše in govori, ne da bi vedno ponavljal, da se je naučil v moji šoli.

S tem datumom 24. septembra 1998 se končujejo moja sporočila in videnja, ki so v zvezi z dogodki na Kureščku. Moje Srce.

Srečevanje in videnje Šmaverskega med mojim šolanjem ni povezano z dogodki na Kureščku.

Kurešček ostane in bo vedno bolj milostni kraj, vi pa boste priče tega.

Posebna doživetja natančno opišite ter jih izročite pristojnemu zastopniku Cerkve.

 • Sporočila iz Medjugorja in s Kureščka so neprecenljive vrednosti. Osvajajte jih za življenje in ne imejte jih pozabljenih na policah.

Vse moje otroke, posebno tiste, ki so potrebni moje in vaše pomoči, blagoslavljam.

Kraljica miru

 

Kurešček, 24. september.1998

Hvaljen Jezus!

V svojem zadnjem sporočilu sem rekla, da je moje današnje sporočilo zadnje. Zadnje je samo po načinu sporočil. Odslej ne bom govorila na ta način po vidcu, ampak po dogodkih, ki jih boste deležni.

 • Vsi, ki boste deležni milosti na milostnem kraju Kurešček, izpričajte to pisno ter poročilo pošljite rektorju svetišča na Kureščku. Bodite živi pričevalci - odslej bom govorila po vas.

Predstojniki Cerkve pa naj pretehtajo, katera pričevanja so za takojšnjo objavo in katera je potrebno še preverjati. Primerna pričevanja je potrebno dati takoj celotni Cerkvi ter jih objavljati v verskih sredstvih obveščanja in tudi prevajati v druge jezike.

K vidcu Šmaverskemu bom še prihajala. Šolala ga bom in iz tega bo pisal, zapisoval. Kar mu bom naročala, ne bo objavljal kot sporočila kakor do sedaj. Moje Srce.

 • Naučeno v moji šoli in naročeno bo uporabljal pri pisanju prispevkov za sredstva obveščanja in kot zapis v dnevniku, ki bo uporabljen šele v poznejših časih.

Ne bojte se, ne odhajam s Kureščka.
Odslej boste čutili mojo navzočnost še bolj kakor doslej.

Moja velika želja je, da molite in se posvečujete, da vas ne bodo premagovale temne sile, ki vdirajo v Cerkev in so že v njej. Tudi temne sile*, ki so zunaj Cerkve, se z vso močjo zaganjajo v Cerkev, da bi ji z blatenjem odvzele ugled in moč. Moje Srce.

Božja obljuba je, da je peklenska vrata ne bodo premagala. Zato se ne bojimo za Cerkev. Lahko pa je veliko človeških žrtev, ker se ljudje dajo premotiti temnim silam*.

Ostanite zvesti troedinemu Bogu, Cerkvi, mojemu ljubljenemu Sinu, papežu ter njemu zvestim škofom in duhovnikom. Moje Srce.

 • Duhovniki, moji ljubljeni sinovi! Bodite zvesti Bogu, Cerkvi, papežu in njemu zvestim škofom. Odpovejte se materialnemu ugodju. Ponižnost in uboštvo svetega Frančiška sta temelj za duhovno rast. Moje Srce.
 • Nobeno liturgično dejanje, posebno evharistična liturgija, naj ne bo rutinsko delo, pač pa dejanje vere, spoštovanja in gorečnosti. Duhovniki, radi služite zakramentu sprave, saj se med tem zakramentom doživi največ čudežev.

Tudi Kurešček je milostni kraj. Vrelec milosti bo vedno močnejši, zato bo zgrajena nova velika cerkev, posvečena Sveti Trojici. Noben človek ne more ustaviti tega vetra. Moje Srce.

Še enkrat zagotavljam, da ne odhajam od vas. Z vero in zaupanjem prihajajte k meni tudi na Kurešček; našli me boste ter prepoznali po mojih delih in znamenjih.

Tudi Šmaverskega ne zapuščam. Ostal bo v moji šoli in službi. Sporočil po dosedanjem načinu po njem ne bo več, bom pa še močneje po njem govorila na drugačne načine.

 • Ne pozabljajte na največjo Božjo zapoved - na zapoved ljubezni do vseh ljudi, posebno nemočnih, osamelih, obupanih in ubogih, ki čakajo na vaše dobro srce.

Ponesite vsem ljudem sveta moj blagoslov, tudi med neverne in tiste, ki ne marajo ne mene in ne vas, ker ste Božji otroci. Bodite moja luč in mnogi bodo našli pot iz teme. Moje Srce.

Vse, ki ljubite troedinega Boga in mene, še posebej blagoslavljam. Vse trpeče podpiram s svojo roko in s priprošnjo.

Kraljica miru sem. Moje Srce.

* prostozidarji

Objavljeno na praznik Marijinega brezmadežnega spočetja, 8. decembra 2008, ob 150 obletnici Marijinih prikazovanj v Lurdu.  
 Copyright (C) Kurescek.net Ljubljana, Slovenija, 2003-2011. Vse pravice pridržane.
kurescek@gmail.com

 

 

 


Krajnc.net Top 100 TOP SLO 100