Bookmark and Share
Tv Exodus v živo  

  Molite za
 
 

 

  Dramatično Sporočilo
 
17. april. 1999 "...Temne sile želijo, da bi bil sedanji papež čimprej odstavljen, in že tudi pripravljajo, da bi na sveti sedež prišel antikrist..."Več o tem

17. april. 1999 ...",  da kot papeževi molitveni stražarji goreče molimo in ga z zvestobo podpiramo. Naša moč pa je v "Sinovem in njenem Srcu"... Več o tem
20, 27. marec. in 3. 10. 17 april 1999 ...Mati Marija je med vsemi temi videnji jokala, posebej še tedaj, ko je govorila o pritiskih na papeža Janeza Pavla II. Več o tem
  Zelo pomembno
 

Kaj je posvetitev in izročitev
Jezusovemu in Marijinemu Srcu

Bistvo posvetitve je v skladu s posvetitveno molitvijo zavestna in popolna odpoved grehu, zapeljivosti zla in hudemu duhu ter nepreklicna podaritev Marijinemu Srcu in po njem Jezusovemu Srcu, kot odgovor na njuno ljubezen. S to posvetitvijo se zavestno obnovi in poglobi krstna posvetitev Bogu... Več o tem

in

Posvetitev Jezusovemu presvetemu Srcu

Izročitev Marijinem brezmadežnem Srcu

  Zelo priporočena literatura
 

Posvetitev Jezusovemu Presvetemu Srcu
9 prvih petkov

Sveta Marjeta Marija Alacoque je v 17. stoletju v posebnih, od Cerkve potrjenih videnjih prejela od Gospoda več zagotovil in obljub, ki se bodo izpolnile častilcem njegovega Srca.

Posterji Presvetega Srca Jezusovega

 

Izročitev Marijinemu Brezmadežnem Srcu
5 prvih sobot.
Marija obljublja, da nam bo ob smrtni uri stala ob strani z vsemi za zveličanje potrebnimi milostmi, če pet zaporednih prvih sobot izpolnimo pet pogojev

Posterji Marijinega Brezmadežnega Srca

 

Praznik Božjega Usmiljenja
Nedelja po Veliki noči, bivša Bela nedelja

praznik_bozjega_usmiljenja_podoba.jpg

»Obljubljam, da se človek, ki bo častil to podobo, ne bo pogubil. Obljubljam mu že tu na zemlji zmago nad sovražniki, zlasti pa ob smrtni uri. Sam ga bom branil kakor svojo čast« (48).
Iz Dnevnika svete sestre Favstine Kowalske. Naročite ga lahko Tukaj.

Poster Božjega Usmiljenja
 

 

   Bookmark and Share

  Molite za - Marijina sporočila
očetu Šmaverskemu v 1997

molite_za.jpg

Zalog, 4. januar, 1997

Hvaljen Jezus!

Velika luč je zasijala v tem obdobju odrešenjske dobe, a žal je tema ni sprejela.

Pred začetkom vojne sem več let klicala v Medjugorju: spokorite se, spravite se, bodite nosilci in delivci miru, a večina se ni odzvala. Milijoni vernikov so iz vsega sveta romali v Medjugorje, domača Cerkev pa se ni zganila in ni sprejela mojega klica.

Le posamezniki in sinovi frančiškani so »Gospin« klic slišali, a še ti so bili poniževani in šikanirani od domače duhovščine. Molite za.

  • Slovenski verniki so se na prva vabila kar dobro odzvali in se dali na razpolago. Cerkev na Kureščku je bila zgrajena tako hitro, da se more celo nevernik čuditi. Molite za.

Gorečnost naj bi se nadaljevala, a je počasi začela usihati, zato vas svarim:

  • Ne zapravljajte blagoslova, ki ste ga že začeli prejemati. Ne pojdite se politike, a molite za izvoljene, da bodo vodili državo in da bodo imeli pogum in pravičnost tudi za vse, kar je ljudskega, zgodovinskega, kulturnega in, ne nazadnje, kar je verskega. Molite za.

Nekaj blagoslovov je že šlo mimo vas. Vrnite se h gorečnosti in pripravljenosti, kot ste jo imeli v začetku Kureščka! Molite za.

Lahko rečem, da so bili na Kureščku romarji z vseh kontinentov. Bili so številnejši kot slovenski romarji. Hočete doseči, da boste izgubili blagoslove, ki ste jih že prejemali?

Tisti pričevalci, ki so doživeli posebne milosti na Kureščku ali v zvezi s Kureščkom, so dolžni postati živi pričevalci. Pisno in ustno pričajte in se Bogu zahvaljujte.

Marija, vaša Mati, vsa vabi, da ji zaupate; jaz pa vam bom dokazala, da vas ljubim. Molite za.

Molite za moje ljubljene duhovnike.

Blagoslavljam vas.

 

Kurešček, 10. februar, 1997. Sedma obletnica prikazovanj.

Hvaljen Jezus!

Hvaležna sem vam, ker je veliko mojih hčera in sinov vzelo moje zadnje sporočilo zares, da ste se danes na sedmo obletnico prvega srečanja z menoj na tem kraju dokazali s svojo številno udeležbo.

Tako kot ste me danes razveselili, me veselite še z močnim prizadevanjem za duhovno prenovo Cerkve po zgledu svetega Frančiška Asiškega in Ignacija Lojolskega ter drugih duhovnih vzornikov.

Uprite se temnim silam*, ki močno delujejo v Cerkvi. To pa boste zmogli le z Božjo močjo, zato se zatekajte k izvirom teh moči z molitvijo in življenjem po Evangeliju in sporočilih, ki jih Božja ljubezen pošilja po meni. Molite za.

Tudi moji ljubljeni sinovi duhovniki so me danes razveselili, ker so se odzvali mojemu povabilu.

Vse vas vabim, da molite za duhovnike, ki se kljub dani obljubi oddaljujejo od zvestobe Cerkvi, papežu in škofu in se dajo voditi temnim silam* proč od edinosti Cerkve. Molite za.

Vaša Mati sem, zato bom z vami kot priprošnjica in pomočnica.

Ostanite zvesti in obnavljajte gorečnost do edine Poti, Resnice in Življenja, ki je moj Sin.

Blagoslavljam vas in vse, ki ljubijo Sina in se zatekajo k Njemu po meni ter si prizadevajo za edinost v Cerkvi. Molite za.

Kraljica miru sem.

 

Kurešček, 5. avgust,1997

Hvaljen Jezus! ... Ponovno svarim pred temnimi silami*, ki vdirajo v Cerkev in med druge ljudi: nezvestoba, nepokorščina, odpadi in izstopi iz Cerkve so sad teh sil. Vdiranje vplivov drugih verskih in polverskih ideologij je nevarno za duše ljudi.

Bodite na straži, satanizem je na delu! Odpori in upori proti papežu ter njemu zvestim škofom so delo satanskih sil* in so v nasprotju z Jezusovo prošnjo Očetu: „Oče, daj, da bodo vsi eno, kakor sva ti in jaz eno.“ Molite za.

Škofje in duhovniki, varujte Cerkev pred silami, ki niso Božje! Združujte se z verniki v molitvi, da boste vsi živi udje Telesa Cerkve ter odporni, zvesti in zdravi. Cerkev ne more biti premagana, posamezni udje pa so lahko žrtve. Jaz, vaša Mati, sem z vami – vaša pomočnica sem. Ne bojte se!

Ne obsojajte tistih, ki so že zašli. Pomagajte jim z molitvijo in z zgledom. Pozdravljam vse zveste in prizadevne, da bi ostali taki ter še naprej težili k svetosti. Pozdravljam tudi nezveste, majave in padle, da bi se vrnili in utrdili v zvestobi.

Blagoslavljam vse, posebej trpeče in jih prosim, da darujejo svoje trpljenje za duhovno zdravje in odpornost ogroženih udov Cerkve.

 

Zalog, 28. september, 1997

Hvaljen Jezus! ... Evangeliju zvesti ste moje veselje.

  • Varujte se lažnih prerokov in oznanjevalcev* nebožjih evangelijev. Zaščitite se pred vplivi tujih verstev, saj poznate Pot, Resnico in Življenje.

Ne sovražite nikogar, ostanite pa zdravi in duhovno močni. Vaša priprošnjica sem, podpiral vas bo tudi moj blagoslov. Molite za.

 

Kurešček, 6. november, 1997

... Hvaležna sem vsem duhovnikom vseh stopenj, ki si prizadevajo živeti evangelij in jemljejo resno moja sporočila, s katerimi prinašam Cerkvi in vsemu človeštvu Božjo milost in ljubezen.

Božja poslanka sem, Cerkev pa je čuvar mojih prikazovanj in sporočil in le ona more prepoznati njihovo pristnost.

Molite in še molite! Molitve pa podkrepite s postom, odpovedjo in žrtvami. V tem je vaša moč in zmaga.

Blagoslavljam vas zveste in trpeče. Molite za.

 

Zalog, 18. december, 1997

Hvaljen Jezus! Veselim se ljudi, ki se pripravljajo na praznike in na velike dogodke za vse človeštvo odrešujoče Ljubezni, ki se je učlovečila ter na veliko noč zmagovito rešila človeštvo. Pred vami so prazniki, ko je učlovečena Milost po meni rojena.

Želim notranje doživete praznike! Tudi same priprave lahko duhovno bogatijo. Bojte se samo pozunanjenih praznovanj, ki so le ugodje, razkošje in bahavosti.

Moja želja je, da doživite skrivnosti praznikov in prejmete moj blagoslov. Posebej pa blagoslavljam nemočne, bolne, trpeče zaradi krivic, ujetnike, zapornike in vse, ki so pod pritiski in omejevani v svobodi. Molite za.

* prostozidarji

Objavljeno na praznik Marijinega brezmadežnega spočetja, 8. decembra 2008, ob 150 obletnici Marijinih prikazovanj v Lurdu.  
 Copyright (C) Kurescek.net Ljubljana, Slovenija, 2003-2011. Vse pravice pridržane.
kurescek@gmail.com

 

 

 


Krajnc.net Top 100 TOP SLO 100