Bookmark and Share
Tv Exodus v živo 

  Kraljica miru
 
 

 

  Dramatično Sporočilo
 
17. april. 1999 "...Temne sile želijo, da bi bil sedanji papež čimprej odstavljen, in že tudi pripravljajo, da bi na sveti sedež prišel antikrist..."Več o tem

17. april. 1999 ...",  da kot papeževi molitveni stražarji goreče molimo in ga z zvestobo podpiramo. Naša moč pa je v "Sinovem in njenem Srcu"... Več o tem
20, 27. marec. in 3. 10. 17 april 1999 ...Mati Marija je med vsemi temi videnji jokala, posebej še tedaj, ko je govorila o pritiskih na papeža Janeza Pavla II. Več o tem
  Zelo pomembno
 

Kaj je posvetitev in izročitev
Jezusovemu in Marijinemu Srcu

Bistvo posvetitve je v skladu s posvetitveno molitvijo zavestna in popolna odpoved grehu, zapeljivosti zla in hudemu duhu ter nepreklicna podaritev Marijinemu Srcu in po njem Jezusovemu Srcu, kot odgovor na njuno ljubezen. S to posvetitvijo se zavestno obnovi in poglobi krstna posvetitev Bogu... Več o tem

in

Posvetitev Jezusovemu presvetemu Srcu

Izročitev Marijinem brezmadežnem Srcu

  Zelo priporočena literatura
 

Posvetitev Jezusovemu Presvetemu Srcu
9 prvih petkov

Sveta Marjeta Marija Alacoque je v 17. stoletju v posebnih, od Cerkve potrjenih videnjih prejela od Gospoda več zagotovil in obljub, ki se bodo izpolnile častilcem njegovega Srca.

Posterji Presvetega Srca Jezusovega

 

Izročitev Marijinemu Brezmadežnem Srcu
5 prvih sobot.
Marija obljublja, da nam bo ob smrtni uri stala ob strani z vsemi za zveličanje potrebnimi milostmi, če pet zaporednih prvih sobot izpolnimo pet pogojev

Posterji Marijinega Brezmadežnega Srca

 

Praznik Božjega Usmiljenja
Nedelja po Veliki noči, bivša Bela nedelja

praznik_bozjega_usmiljenja_podoba.jpg

»Obljubljam, da se človek, ki bo častil to podobo, ne bo pogubil. Obljubljam mu že tu na zemlji zmago nad sovražniki, zlasti pa ob smrtni uri. Sam ga bom branil kakor svojo čast« (48).
Iz Dnevnika svete sestre Favstine Kowalske. Naročite ga lahko Tukaj.

Poster Božjega Usmiljenja
 

 

   Bookmark and Share

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Kraljica miru - Marijina sporočila
očetu Šmaverskemu v 1999 - nujno sporočilo

oce_smaverski.jpg

Nekaj o prikazanju Kraljice miru očetu Šmaverskemu v soboto, 23. oktobra 1999

V soboto, dne 23. oktobra 1999, je bila cerkev sv. Matije v Zalogu na Gorenjskem spet nabito polna, saj se je domačinom in drugim častilcem Kraljice miru pridružila še skupina blizu 40 romarjev iz Združenih držav Amerike.

Videnje pred večerno sveto mašo je trajalo približno toliko časa kot običajno, to je okrog štiri minute.

Po sveti maši in blagoslovu nabožnih predmetov so gostje iz Amerike zadržali očeta Šmaverskega še nekaj časa, da jim je odgovarjal na najrazličnejša vprašanja.

Med odgovarjanjem je oče Šmaverski spregovoril tudi nekaj besed o svojem srečanju z Materjo Božjo na ta večer ter me prosil, da posredujem naprej tole trojno informacijo:

 • Devica Marija mu je ta večer med drugim omenila kraj, kje se bo dne 8. decembra 1999 z njo zadnjič srečal “na viden in slišen” način. To se bo zgodilo na Kureščku “na istem mestu, kjer sva se srečala prvič, to je pri zunanji kapeli” (oče Šmaverski).
 • Sporočila mu je tudi čas prikazanja: Videnje bo imel ob 8. uri zjutraj.
 • Kraljica miru je še izrazila željo, da bi bili pri tem videnju navzoči vsi tisti, ki so bili navzoči tudi pri prvem prikazanju.

Zlasti vsi, ki smo bili na priprošnjo Kraljice miru s Kureščka deležni katere koli Božje milosti – bodisi za nas osebno, bodisi za Cerkev in našo domovino –, se bomo na ta dogodek verjetno pripravljali še s posebno hvaležnim srcem, še zlasti, ker se v Cerkvi mnoga občestva vernikov pripravljajo na praznik Marije Brezmadežne s posebno devetdnevnico, ponekod pa tudi s postom in nočnim bedenjem pred Najsvetejšim.

Hvaljen Jezus in Marija - Kraljica miru

Po zapisu Stanka M. Maršiča

Poročilo duhovnika očeta Šmaverskega o videnju Kraljice miru
neposredno pred sveto mašo v cerkvi

Zalog, 18. septembra 1999

Kakor vsako soboto, tako sem tudi danes ob 18.40 klečal pred oltarjem ter čakal v notranji pripravljenosti, da pride Ona – Kraljica miru.

 • Ob 18.45 je prišla. Bila je veselega obraza. Po kratkem nagovoru mi je rekla, da se mi bo prikazovala ob sobotah samo še do 8. decembra 1999. Tedaj bo najino zadnje srečanje na viden in slišen način.

Obljubila pa je, da bo z menoj še naprej, dokler se ne srečava tam, kjer je Ona - Kraljica miru.

 • Naročila je še, da naj jo čakam vsako soboto ob 18.45, dokler bom živel, ne glede na to, kje bom. Ona da bo ob tem času z menoj, čeprav je ne bom ne videl ne slišal. Rekla je:
 • “Večkrat pa boš ti in tudi drugi čutili mojo navzočnost. Drugi večkrat kakor ti. S svojimi različnimi posegi in čudeži bom dokazala, da se od tebe in drugih nisem oddaljila.

Kurešček ostane za vedno milostni kraj.

Pri najinem zadnjem vidnem in slišnem srečanju bom spregovorila za vso Cerkev. To ni preklic mojih besed, ki sem ti jih nekoč rekla, da po tebi ne bom dajala več nobenih dobesednih sporočil. Vse bo razvidno in jasno iz mojega sporočila ob najinem zadnjem srečanju.”

 • Kje se bova srečala 8. decembra 1999, mi ni povedala; rekla je le, da bom to zvedel na eno od sobot do tega datuma. Tudi vse druge napotke da bom dobil ob sobotah do 8. decembra 1999.

Kraljica miru je še rekla:

 • “Ostani zvest božji otrok in duhovnik, in jaz bom s teboj vse dni tvojega življenja. Bodi živi pričevalec ter spodbujaj druge, da spoznajo vsa moja sporočila, ki sem jih dala po tebi vsemu svetu.

Varujte pa se lažnih prerokov in vidcev.

Moj sin, blagoslavljam te s svojim srcem v materinski ljubezni!”

Poročilo duhovnika oče. Franceta Špeliča o petih videnjih Kraljice miru neposredno pred sv. mašo oz. po njej pred oltarjem v cerkvi oziroma v hišni kapeli

Zalog, 20. in 27. marca ter 3., 10. in 17. aprila 1999

Kraljica miru je med petimi videnji (20. in 27. marca ter 3., 10. in 17. aprila 1999) zaokrožila svojo veliko skrb in naročilo za nas, ko je govorila o pritisku na svetega očeta - papeža in na škofe ter duhovnike, ki so zvesti Kristusovemu telesu - Cerkvi in papežu.

Mati Marija - Kraljica miru, nas je spomnila, da nas je že pred več leti opominjala, kako temne sile* vdirajo v Cerkev in da so sedaj že močno v njej ter sodelujejo s tistimi temnimi silami*, ki so zunaj Cerkve.

Te temne sile* hočejo razvrednotiti vrednote Cerkve, razcepiti Cerkev in v edinost vnesti needinost, razvrednotiti Petrovega naslednika in odcepiti nekatere kardinale, škofe in duhovnike, po njih pa vpeljati needinost vernikov. Z neposlušnostjo svetemu očetu in z vdorom tujih nekrščanskih ideologij in verstev med vernike, celo med duhovnike vseh stopenj, povzročajo zmešnjavo in negotovost.

 • Marija, Kraljica miru, nas opozarja, svari in prosi, naj molimo za edinost v Cerkvi in zvestobo Troedinemu Bogu, Cerkvi in papežu. Posebej še prosi za molitev za odpadle vernike, predvsem pa za nezveste duhovnike vseh stopenj!

Mati Marija - Kraljica miru je med vsemi temi videnji jokala, posebej še tedaj, ko je govorila o pritiskih na papeža Janeza Pavla II..

Pri zadnjem videnju (17. aprila 1999) nam je Kraljica miru naročala, naj bomo verniki "molitveni stražarji" svetega očeta. Da pa bomo lahko dobri stražarji, naj se združujemo v "Sinovem in njenem Srcu".

 • Rekla je: "Raziskujte skrivnosti najinih Src ter se v njih napolnjujte z močjo, s katero boste lahko vztrajali pri premagovanju preizkušenj in v molitvi za moč papeža, škofov, duhovnikov in vsega Božjega ljudstva.
 • Molite za moč Svetega Duha za sedanjega svetega očeta in za njegove prave naslednike. Temne sile* želijo, da bi bil sedanji papež čimprej odstavljen, in že tudi pripravljajo, da bi na sveti sedež prišel antikrist."

Marija, Kraljica miru ni bila natančna, če je ta nakana temnih sil* pripravljena že za čas po tem svetem očetu ali za čas po katerem drugem nasledniku. O pritiskih na sedanjega papeža pa je bila natančnejša in konkretna, o čemer pa sedaj ne morem govoriti.

Kraljica miru me je rotila , naj sporočim vsej Cerkvi njeno prošnjo, da kot papeževi molitveni stražarji goreče molimo in ga z zvestobo podpiramo. Naša moč pa da je v "Sinovem in njenem Srcu".

Rekla je še, naj ne čakamo, da nas bo veliko! Že posamezniki ali dva, trije lahko to storimo. Marija obljublja svojo materinsko pomoč.

Pri vsakem videnju nas je Kraljica miru blagoslovila.

Zadnje videnje 8. decembra 1999

Zadnje videnje je trajalo 8 minut.  Med tem osem minutnim videnjem je Kraljica Miru očetu Šmaverskemu posredovala sporočil za 11 tipkanih strani.

Posebej pa je povdarila dele iz nekaterih sporočil, ki jih je dala prej.

zadnje_videnje.jpg

pred_videnjem.jpg

pred_videnjem_1.jpg

videnje.jpg

videnje_1.jpg

videnje_2.jpg

molitev.jpg

jok_od_nebeske_srece.jpg

jok_od_nebeske_srece_1.jpg

jok_od_nebeske_srece_2.jpg

jok_od_nebeske_srece_3.jpg

jok_od_nebeske_srece_4.jpg

 Slike je posnel g. Stanislav M. Maršič.

 Zgodba po resničnih dogodkih

Sobota 1.1.2000 ob 4:30 je Janez, ki  ga je Jezus vzel v prav posebno šolo in mu skozi trpljenje dal vedeti, kar je marsikateri duši znano šele po odhodu iz tega sveta in je po milosti Svetega Duha že naredil osupljiva dejanja, ki so se zapisala v zgodovino, prihajal pred domačo cerkev, kjer je šel opraviti 1. od 5. delov prvih sobot. Že prej se je odločil, da to leto opravi tudi 9 prvih petkov.

Med hojo po snegu je premišljeval o marsičemu, predvsem pa bil vesel, da bo opravil pet prvih sobot, s tem dal zadostitev Marijinemu Brezmadežnemu Srcu. Kraljica.

Med ostalimi mislimi mu je šla po glavi veličastna obljuba, ki jo je Presveta Devica dala v sestri Luciji in je namenjena vsemu človeštvu:

Dne 10. decembra 1925 sta se Luciji prikazala presveta Devica in ob strani nad svetlim oblakom Deček. Kraljica.

Presveta Devica ji je položila roko na ramo in obenem pokazala s trni ovito srce, ki ga je imela v drugi roki. Kraljica.

Ob istem času je Deček rekel: “Usmili se srca svoje presvete Matere, ki je pokrito s trni, ki jih nehvaležni ljudje vsak hip vanj zabadajo, ne da bi jih kdo izdiral z dejanji zadoščenja.” Kraljica.

Nato je presveta Devica rekla: “Poglej, moja hči, moje srce, ovito s trni, ki jih nehvaležni ljudje kar naprej vame zabadajo z bogokletstvi in z nehvaležnostjo. Kraljica.

Vsaj ti me pridi tolažit in povej, da jaz vsem tistim, ki se bodo pet mesecev zapovrstjo na prvo soboto spovedali in prejeli sveto obhajilo, molili en del rožnega venca in mi petnajst minut delali družbo s premišljevanjem petnajstih skrivnosti rožnega venca z namenom, da mi dajo zadoščenje, obljubljam, da jim bom ob smrtni uri stala ob strani z vsemi milostmi, ki so potrebne za zveličanje teh duš”

Tedaj je Janez sklenil: »Tolikokrat so me ljudje razočarali in izdali, sedaj vse svoje sposobnosti in inteligenco dajem Bogu. On me ne bo nikoli razočaral ali izdal!«

Tisto sveto leto 2000 je že uspešno opravil pet prvih sobot, čakal ga je samo še zaključek devetih prvih petkov. Vedno si je nastavil budilko uro pred prvo mašo in hkrati še naročil bujenje, tako, da ja ne bi zamudil in opravil prve sobote in petke s prvo mašo. Kraljica.

Tako je nastopil tudi petek 1.9.2000. Na svojo hudo razočaranje je ugotovil, da je zaspal. Budilka se ni aktivirala, telefonsko bujenje je tudi odpovedalo. Kasneje je izvedel, da zaradi strele. Hitro se je obupan pogovoril s svojim spovednikom in ta mu je svetoval, naj gre v drugo cerkev, kjer se bo kmalu začela maša. Kraljica.

Odšel je v drugo cerkev k tej maši. Duhovnik je pridigal o nujni spreobrnitvi sveta in nehanja z žalitvami Boga. Zaradi strašnih grehov, kot so kloniranje človeka … glas pridigarja se je izgubil in Janeza je spreletel del iz Apokalipse … Dano ji je bilo tudi oživiti kip zveri, tako, da je kip celo spregovoril …(Raz. 13,15)  

Tedaj je spoznal, da je »ta kip zveri, ki govori; kloniran »človek««.

Hvaležen Jezusu, da mu je namenil tako veliko spoznanje, je še sprejel Sveto obhajilo in se po maši odpravil do svojega spovednika in duhovnega voditelja. Kraljica.

Ko ga je zapisal, da je še opravil devet prvih petkov in mu izročil podobo Presvetih Src, mu je rekel: »Glej, da ne pozabiš na Boga!« Odgovoril mu je, da niti približno!

In vsako leto je ponavljal posvetitev Jezusovemu Presvetemu in Marijinemu Brezmadežnemu Srcu. Marijinemu celo dvakrat v letu. Kar je bilo več, je podaril za tiste, ki to potrebujejo. Vsako leto je tudi obnavljal, ker je na Kureščku v posvetitveni molitvi papeža Janeza Pavla II. tako obljubil. Kraljica.

Janez je redno obnavljal prve petke in sobote. Ko je nekoč na prvi petek šel iz cerkve, ga je naenkrat doletelo.

  Na levi strani je bilo nagovarjanje: »Sedaj si že naredil prve sobote in petke, veš da se ne moreš več pogubiti. Ni ti potrebno več opravljati teh pobožnosti. Kot izredno inteligenten in sposoben kristjan boš tudi brez tega dosegel moč, bogastvo in oblast. Dosegel boš vse, kar si želiš in si boš zaželel!«

  Temu zelo mamljivemu nagovarjanju je sledilo naslednje: »To velja tudi, da ti ni potrebno hoditi k maši, ne boš se pogubil, kajti Bog vedno drži obljubo. Lahko živiš brez Jezusa!«

  Tedaj se je Janez obrnil na desno, kjer je videl stopnico obdano s temnordečim  žametom prekrito s brezmadežno belo svilo. Tak je bil občutek, ko je stopil na njo. Vedel je, da je to stopnica Jezusova, vendar pogoj je bil lastna volja. Zaupal je v Jezusa in se prepustil Njegovi volji, da ga vodi.

Bila je mehka, nekako ga je privzdignila in začutil je nekaj popolnoma novega, dobrega…

Ko se je ozrl na levo, sta se tisti dve nagovarjanji spremenili v črno, nesvetlečemu  katranu tekočino, podobno prežganemu strojnemu olju in izginili v kanalizacijo.

O tem dogodku je govoril z očetom Šmaverskim in ta mu je dal vedeti, da je imel veliko srečo, da se je tako odločil. Kraljica.

Čez nekaj časa se je o tem v mislih pogovarjal z očetom Šmaverskim. Kaj bi bilo, če bi poslušal nagovarjanje in stopil na levo stran? Kraljica.

 • Če bi stopil na levo stran, bi hitro dobil moč, oblast, bogastvo in ugled, vendar bi kljub velikim sposobnostim začel delati napake. Kajti človek nikoli ne ve vsega! Ve pa Bog, kaj je za vsakega najbolj prav.
 • V začetku majhne, kasneje čedalje večje. Napake bi popravljal z napakami. Sčasoma bi šlo vse narobe. Za svoje napake bi začel kriviti Boga. In zgodilo bi se, da bi preklel Boga in se obrnil proti Njemu.

Tedaj je spoznal kaj pomeni številka 666. To je številka človeka! Isto, kar piše v Svetem pismu! To pa predstavlja asimetričnost, nepopolnost, nered in zmedo, ki po svoji naravi ne more početi drugega kakor zlo.

 • "Gorje vam, pismouki in farizeji! Hinavci! Prepotujete morje in kopno, da enega samega pridobite za svojo vero; in ko se to zgodi, ga naredite sina pekla dvakrat hujšega od sebe."(Mt. 23,15)

* prostozidarji

 Kraljica miru, prosi za nas!

Objavljeno na praznik Marijinega brezmadežnega spočetja, 8. decembra 2008, ob 150 obletnici Marijinih prikazovanj v Lurdu.  
 Copyright (C) Kurescek.net Ljubljana, Slovenija, 2003-2011. Vse pravice pridržane.
kurescek@gmail.com

 

 

 


Krajnc.net Top 100 TOP SLO 100