Bookmark and Share
Tv Exodus v živo 

   Molitev
 
 

 

  Dramatično Sporočilo
 
17. april. 1999 "...Temne sile želijo, da bi bil sedanji papež čimprej odstavljen, in že tudi pripravljajo, da bi na sveti sedež prišel antikrist..."Več o tem

17. april. 1999 ...",  da kot papeževi molitveni stražarji goreče molimo in ga z zvestobo podpiramo. Naša moč pa je v "Sinovem in njenem Srcu"... Več o tem
20, 27. marec. in 3. 10. 17 april 1999 ...Mati Marija je med vsemi temi videnji jokala, posebej še tedaj, ko je govorila o pritiskih na papeža Janeza Pavla II. Več o tem
  Zelo pomembno
 

Kaj je posvetitev in izročitev
Jezusovemu in Marijinemu Srcu

Bistvo posvetitve je v skladu s posvetitveno molitvijo zavestna in popolna odpoved grehu, zapeljivosti zla in hudemu duhu ter nepreklicna podaritev Marijinemu Srcu in po njem Jezusovemu Srcu, kot odgovor na njuno ljubezen. S to posvetitvijo se zavestno obnovi in poglobi krstna posvetitev Bogu... Več o tem

in

Posvetitev Jezusovemu presvetemu Srcu

Izročitev Marijinem brezmadežnem Srcu

  Zelo priporočena literatura
 

Posvetitev Jezusovemu Presvetemu Srcu
9 prvih petkov

Sveta Marjeta Marija Alacoque je v 17. stoletju v posebnih, od Cerkve potrjenih videnjih prejela od Gospoda več zagotovil in obljub, ki se bodo izpolnile častilcem njegovega Srca.

Posterji Presvetega Srca Jezusovega

 

Izročitev Marijinemu Brezmadežnem Srcu
5 prvih sobot.
Marija obljublja, da nam bo ob smrtni uri stala ob strani z vsemi za zveličanje potrebnimi milostmi, če pet zaporednih prvih sobot izpolnimo pet pogojev

Posterji Marijinega Brezmadežnega Srca

 

Praznik Božjega Usmiljenja
Nedelja po Veliki noči, bivša Bela nedelja

praznik_bozjega_usmiljenja_podoba.jpg

»Obljubljam, da se človek, ki bo častil to podobo, ne bo pogubil. Obljubljam mu že tu na zemlji zmago nad sovražniki, zlasti pa ob smrtni uri. Sam ga bom branil kakor svojo čast« (48).
Iz Dnevnika svete sestre Favstine Kowalske. Naročite ga lahko Tukaj.

Poster Božjega Usmiljenja
 

 

   Bookmark and Share

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Molitev - Marijina sporočila
očetu Šmaverskemu v 1991

kurescek_pilgrims_at_door.jpg

Kurešček, 5. januar, 1991

Ne bojte se, jaz sem z vami! Ostanite zvesti tudi v preizkušnjah, ki so pred vami.

Molite, veliko molite za duhovnike in jih ljubite. Mnogi so v hudi preizkušnji, posebno tisti, ki opuščajo molitev ali so jo že povsem opustili in ki površno opravljajo daritev svete maše. Pri njih se hitro začne krhati zvestoba do Boga, Cerkve in do obljub, zato nimajo moči, da bi skrbeli za čistost duha in telesa.

Moji ljubljeni sinovi duhovniki! Skrbno pripravljajte spravo. Molite zase, da boste zmagovali v preizkušnjah; molite posebno za sobrate duhovnike, ki so v nevarnosti, ljubite jih in jih ne zapustite. Ostanite zvesti Cerkvi, svojemu škofu in svojim obljubam. Pomagam vam, zaupajte mi! Molitev.

Vaša Mati, Kraljica miru, blagoslavljam vas in vse, ki ste mi jih priporočili.

 

Kurešček, 2. februar, 1991

Hvaležna sem vsem, ki me tudi tu obiskujete. Posebno sem hvaležna maloštevilnim duhovnikom, ki brez strahu sprejemajo moja sporočila in jih še posebej blagoslavljam.

Ponovno vabim vernike in duhovnike Prenove, naj mi z zaupanjem sledijo in uresničujejo moja sporočila iz Medjugorja in s Kureščka. Molitev.

S posebno željo vabim vse sinove in hčere Janeza Boska, naj sprejmejo moja sporočila, jih živijo in širijo v svojih vrstah in med ljudmi, ki so jim zaupani. Molitev.

Želim, da se župnije Želimlje, Golo in Ig po skrbni pripravi posvetijo mojemu in Sinovemu Srcu. Tem naj sledijo še ostale župnije. Posvetitev naj bo slovesna. Po njej naj se župnije prenavljajo v duhu posvetitve in se prepustijo silnemu vetru ljubezni mojega in Sinovega Srca.

Duhovniki, redovniki in redovnice, ki bodo začutili veter, ki veje iz najinih Src, naj postanejo duše Družine Marijinega in Jezusovega Srca. Skrbijo naj, da se bodo tudi laiki vključevali v Družino najinih Src.

Želim, da bi bil vsak teden ura poglabljanja v skrivnost mojega in Sinovega Srca. Vsi člani Družine Marijinega in Jezusovega Srca naj prisostvujejo tej uri, če je le mogoče. Molitev.

Z molitvijo in postom se pripravljajte na spravo, da boste deležni Božjega miru. Molitev.

Molite, molite za mir v svetu. Satan z vso močjo napada in ogroža svetovni mir. Tudi Cerkev bo močno preizkušana. Molitev, post in življenje po evangeliju so najmočnejše orožje proti strašnim silam zla.

Jaz, vaša Mati, Kraljica miru, sem z vami. Ne bojte se! Živite moja sporočila. Bog je vsemogočen, zato je samo On vaš mir in vaša zmaga. Molitev.

Moj blagoslov naj vas spremlja, posebno tiste, ki ste mi zvesti, in tiste, ki mi jih izročate.

 

Ig, 2. februar, 1991. Pri sveti maši, med molitvijo "Oče naš"

Krona prazničnega leta župnije Ig naj bo izročitev in posvetitev župnije mojemu in Sinovemu Srcu. To želi vaša Mati, Kraljica miru. Vesela velikega števila mojih hčera in sinov, vas pozdravljam in blagosla."

 

Kurešček, 2. marec, 1991

Hvaljen Jezus! Ljubljene hčere in sinovi! Prisluhnite postnemu času, ki vas vabi k spreobrnjenju. Opravljajte spokorna dela. Molite, veliko molite in podpirajte molitev s postom. Molite za mir in spravo. Molitev.

Želim, da živite v miru in ljubezni. Radi se imejte in ljubite drug drugega. Ne opazujte drugih, da bi ugotovili njihove slabosti. Glejte na njih to, kar je vredno posnemanja in kar je Bog vsadil v njihova srca. Molitev.

Duhovniki, moji ljubljeni sinovi! Ne žalostim se, ker mnogi med vami ne sprejemajo resno mojih sporočil, žalostim pa se, ker se ne poglabljate v moje materinsko Srce na načine, ki jih že od zdavnaj svetuje Cerkev. Taki so prikrajšani za mojo pomoč, priprošnje in blagoslove. Vabim vas, da se v molitvi in premišljevanju srečujete z menoj. Poglabljajte se v moje Srce. Molitev.

Vesela sem velikega števila ljudi, ki jih vidim prihajati, da bi se srečali z menoj. Vaši obiski pri meni so znamenje, da v vaših srcih rasteta ljubezen in zaupanje, zato vas blagoslavljam. Blagoslavljam tudi vse, ki ste mi jih priporočili in zanje molili. Molitev.

 

Kurešček, 6. april, 1991

Hvaljen Jezus! Hvaležna sem vam za vašo zvestobo, žalostim pa se zaradi tistih, ki bi lahko najbolje sodelovali z menoj pri pripravljanju spravnih srečanj in mojo željo sporočali svetu, a so opustili sodelovanje z menoj in tistimi, ki srčno želijo, da bi se moja želja izpolnila. Bolijo me nezaupanje, dvomi in neresnost ob mojih sporočilih. Čeprav je toliko neresnosti, bo veliko ljudi doživelo milost sprave, v marsikatero družino se bosta vrnila mir in zvestoba. Moja goreča želja po spravi se bo razplamtela na Kureščku in v drugih mojih svetiščih, kamor se bodo zatekali iskalci miru in sprave, saj sem Kraljica miru. Molitev.

Vesela sem vašega sodelovanja z menoj in z Božjo milostjo, žalostna pa zaradi vaše hladnosti in neresnosti. Kdor ne sodeluje, ne bo pogubljen, vendar bo prikrajšan za veliko milosti.

Svoje ljubljene sinove duhovnike vabim, naj sodelujejo z menoj. Varujejo naj se satanove zvijače, posebno sredstva, s katerim je bil ukanjen Samson. Ne dajte se oslepiti kot Samson, da ne boste postali žrtve svoje podrtije.

Bodite moji zvesti otroci, pomagala vam bom. Bodite pogumni, čeprav ste maloštevilni. Jaz sem z vami.


Vse vas blagoslavljam! Ponesite moj blagoslov v svoje domove in povsod, kjer bivate!
 Molitev.

 

Kurešček, 1. maj, 1991

Hvaljen Jezus! Vesela sem, da vas je toliko ljubiteljev mojega in Sinovega Srca prišlo k meni in prisluhnilo mojemu vabilu k spravi. Prosila bom za vse, ki si želite sprave, ki želite odpustiti in želite, da bi vam bilo odpuščeno. Prosila bom za vse, ki ste se zbrali tukaj, in za tiste, ki kjerkoli dvigajo roke k mojemu Sinu in si želijo miru za sebe in za druge. Kurešček in vsa moja svetišča naj bodo kraji sprave in zahvaljevanja za prejeti mir. Molitev.

Vsi, ki iščete spravo, opravite tudi zakramentalno spravo. Odpuščajte, da vam bo odpuščeno.  Okrepčajte se s Telesom mojega Sina! Vsi, ki ste iskreni, boste doživeli mir. Med vami jih je nekaj, ki niso prišli sem zaradi sprave, od tod bodo odšli brez mojega blagoslova. Molitev.

Duhovniki, moji ljubljeni sinovi, želim, da se vedno bolj poglabljate v pomembnost svojega poklica in spoznavate, kakšno delo opravljate, ko ste v službi sprave. Bodite s srcem v tej veličastni in milosti polni službi! Molitev.

Vsi, ki ste zbrani ob meni, ste deležni mojega blagoslova in miru. Podajte roko vsem, ki jim odpuščate, da vam bodo tudi oni odpustili. Komur ne morete seči v roko, mu jo podajte v želji in duhu.

Nosite moj mir in ga delite vsem ljudem. Blagoslavljam vas in vam dajem svoj mir. Molitev.

 

Kurešček, 4. maj, 1991. Trinajsta postaja križevega pota

the_thirteenth_station.jpg
Trinajsta postaja
Jesusa snamejo s križa in
polože Mariji v naročje

Hvaljen Jezus! Dragi ljubitelji Božjega miru in pravičnosti, izročite po meni vse bolečine zaradi krivic, ki so jih ljudje storili vam ali ste jih vi storili drugim in zaradi nemoči za odpuščanje.

Prejeli boste moč in ljubezen, da boste lahko odpuščali. Napijte se nebeškega miru v mojem in Sinovem Srcu in ga delite tudi drugim. Če boste blagoslavljali tiste, ki vas ne marajo, boste sami blagoslovljeni.

Odpuščajte, odpuščajte! Skrbite za Božje bivanje v družinah in mir bo med vami.

Vesela sem, ker ste zaradi ljubezni do mene premagali ovire ob slabem vremenu. Molila bom z vami, da vas bo moj Sin obilno blagoslovil.

Duhovniki, moji ljubljeni sinovi! V mojem srcu je veselje, ker ste tudi tukaj v Sinovi službi daritve in sprave. Molite za svoje brate duhovnike, tudi za tiste, ki vas ne razumejo, vam nasprotujejo in vas obsojajo. Ljubite se med seboj in bodite skrbni pastirji in zdravniku duš, ki so vam zaupane in prihajajo k vam po zdravilo za svoje duše in spravo. Molitev.

Z veselim srcem vas blagoslavljam. Blagoslavljam vse, ki odpuščate, in tiste, ki ste jim odpustili.

 

Kurešček , 11. maj, 1991

Hvaljen Jezus! Veselja polno je moje Srce, ker v vas zmaguje ljubezen, da lahko odpuščate in iščete moči v Troedinem Bogu. Z veselim srcem molim za vas, saj ste moji otroci.

Danes imam za vas posebno spravno željo: odpuščajte, da boste končno odpustili svojim duhovnikom, če so vas kdaj prizadeli ali vam morda niso všeč njihovi načini ravnanja. Odpustite jim, če morda niso dovolj prizadevni in če vam kdaj niso dober zgled. Molite zanje, saj po njih prejemate milost za milostjo. Molitev.

Tudi bodičasto drevo ob rodovitni trti lahko nosi lepo grozdje, saj ga trta s svojimi mladikami objema. Bodite eno z duhovniki, kakor je nebeški Oče eno s Sinom. Udje telesa ne smejo biti nepovezani.

Duhovniki, moji ljubljeni sinovi! Tudi za vas imam posebno željo: odpustite svojemu škofu, če ste mu kdaj zamerili, in prav tako drug drugemu. Vsi ste delavci v vinogradu enega Gospodarja. Bodite ponižni in odpustite tudi ovčicam, ki so neposlušne. Neposlušnost je znamenje bolezni, zanjo pa so potrebna zdravila. Molitev.

Z velikim veseljem vas bom podpirala in molila z vami, da ostanete eno v skrivnostnem Telesu, katerega glava je moj Sin. Ljubite se med seboj, potrpite drug z drugim in si odpuščajte! Veselim se z vami in vas blagoslavljam! Molitev.

 

Kurešček, 18. maj, 1991

Hvaljen Jezus! Veselje, ki ga občutim zaradi vaše ljubezni do mene in mojih želja, bo poplačano z obilnim blagoslovom in mirom. Vi vsi boste žive priče. V posebno veselje so mi duhovniki, ki so prišli na ta kraj, da darujejo presveto daritev in so v službi sprave.

Vsi, ki si prizadevate za spravo, prejemate Sinov mir, ki je edina Pot, po kateri se boste naužili Resnice, ki vas osvobaja in vodi v Življenje. Kdor ne stopi na to Pot, ni deležen miru in ne sprave, se ne krepča in ne osvobaja z Resnico. Če hočete biti deležni Življenja in priti Vanj, se odpovejte svoji poti in svojim resnicam. Molitev.

Vedno vas blagoslavljam, tudi tedaj, ko me nekateri žalostijo z mlačnostjo, nevero in neposlušnostjo. Danes vas vse blagoslavljam z velikim veseljem. Ponesite moj blagoslov na svoje domove, posebno še tistim, ki so se priporočili v vašo molitev in na tem kraju. Moj blagoslov in mir naj krepča vse bolnike, ki so prišli sem, in vse tiste, ki bi me radi obiskali v mojih svetiščih, pa ne morejo. Molitev.

 

Kurešček, 25. maj, 1991

Blagoslavljam vse številne ljubitelje mojega in Sinovega Srca, ki ste naju obiskali na tem kraju in v drugih svetiščih. Veliko luči sprave je bilo prižganih. Še naprej prižigajte luči sprave in miru!

Vsi, ki ste v tem mescu našli mir in spravo s seboj, z ljudmi in Bogom, bodite moje žive priče. Spravna dejanja niso končana. Nadaljujte, molite za odpuščanje in si z dejanji sprave izkazujte ljubezen. Podpirala vas bom in čakala tudi tiste, ki še niso našli poti do mojega Sina.

Duhovniki, moji ljubljeni sinovi! Zelo sem vesela vseh tistih, ki v ponižni ljubezni služite spravi in prižigate luči sprave med duhovniki in verniki. Veselim se sprave med vami v odnosih do škofov in do vseh ljudi. Ne ugašajte tega ognja! Molitev.

  • Naj vas ne potrejo rane zaradi ponižanj in posmeha, ker ste vdani meni. Odpuščajte in ljubite! Vi, ki ste občutili delovanje mojega Srca, postanite priče moje ljubezni. Drugim se bom sama razodela.

Vaše doživetje sprave naj se spremeni v velik žar ljubezni. Pričujte zame s svojimi deli!

Radostno vas blagoslavljam. Ponesite s seboj moj mir. Blagoslavljam vse, ki so se vam priporočili in ste zanje molili. Molitev.

 

Kurešček, 8. junij, 1991

Hvaljen Jezus! Dragi moji sinovi in drage moje hčerke! Močno se veselim vseh, ki se z vero zatekate po mojem Srcu v Sinovo srce. Ponovno vas vabim, da se hranite z jedjo, ki vas bo nasitila, da ne boste več lačni in da se napijete žive vode, da ne boste več žejni. Le v moči te hrane in pijače boste odkrivali skrivnosti mojega in Sinovega Srca. To potrebujete, da boste zmogli iti po tej poti in priti do cilja. V dušah vseh tistih, ki ne poznajo zakladnice najinih Src, je veliko uboštvo.

V moči Krha in Pijače boste lahko zvesti obljubam, ki ste jih dali Bogu in Cerkvi.

Vse hčerke in sinove vabim, naj se ljubijo med seboj in naj ljubijo svoje duhovnike. Prihajajte k meni, vedno bom z vami. Ne bojte se temnih oblakov. Molitev.

Duhovniki, moji ljubljeni sinovi! Hvaležna sem vam za poslušnost in zaupanje. Prižigajte baklo ljubezni do mojega in Sinovega Srca pri drugih duhovnikih, ki so še mlačni do mene in svoje duhovniške službe. To močno boli najini Srci.

Hvaležna sem vsem, ki se odzivate mojim vabilom. Množica, ki v njej živite, potrebuje svetlobo, posredujte jo, bodite luč! Jaz, vaša Mati, sem z vami. Molitev.

Blagoslavljam vse in molim z vami za tiste, ki ste mi jih izročili. Ostanite moji zvesti otroci.

 

Kurešček, 6. julij, 1991

O, blaženi mir, ki vam ga v teh hudih dneh daje moj Sin na mojo priprošnjo. Kdor je v tej preizkušnji nemiren, naj moli, umirilo se mu bo srce in dobil bo zaupanje v mojo priprošnjo.

Odpuščajte in si prizadevajte za mir in spravo. Naj vam v duši odmeva klic Janeza Krstnika: »Spreobrnite se in se spokorite!« Ko se boste spreobrnili, bo med vami Božje kraljestvo in mir.

Obnavljajte molitev v družinah. Združujte se v molitvene skupine, majhne in velike. Ne kličite Božje jeze na nasprotnike, temveč jih blagoslavljajte in molite zanje. Molitvene skupine, četudi samo dveh ljudi, so žarišča milosti in lučke za tiste, ki so v temi. Molitev.

Veselim se velikega števila svojih otrok na tem kraju miru, saj je vaša ljubezen do mene premagala strah, ki ga je med vami zasejal satan.

Želim, da bi se 5. avgusta zbrali na Kureščku in slavili Očeta, Sina in Svetega Duha in se zahvalili za to, da sem vaša Mati. Molitev.

Ne sramujte se Sinovega in mojega imena. Tisti, ki vam moj Sin pomeni Zveličanje in ste moji otroci, se med seboj pozdravljajte s krščanskim pozdravom Hvaljen Jezus ali Hvaljen Jezus in Marija.

Blagoslavljam vas, zaupajte mi!

  

Kurešček, 3. avgust, 1991

Dragi ljubitelji mojega in Sinovega Srca! Ponovno vas vabim, da bi več molili za mir. Ko bi bili vsi, ki pripadate Kristusovemu imenu, prava luč, bi bilo več svetlobe med ljudmi in tudi med oblastniki. Po Sinu se izročite v popolno last Očetu, da vas bo prekvasil in presvetlil s svetlobo zveličanja.

Molite, molite za oblastnike, ki z orožjem sovraštva ogrožajo življenja, katerih gospodar je Bog. Rušijo in ubijajo, ker so v temi. Izprosite jim prave modrosti, da se bo v njih prebudila vest, po kateri bo Bog uravnaval njihove odločitve. Molitev.

Združujte se v Družinah mojega in Sinovega Srca. Oče je v Sinovo Srce položil neizčrpen zaklad milosti. Pridite k meni, moje Srce bo bilo za vas pred Očetom, Sinom in Svetim Duhom.

Duhovniki, moji ljubljeni sinovi, bodite luč svojim vernim. Veliko molite in spodbujajte ljudi k molitvi. Veliko je vernikov, ki želijo skupaj moliti, a nimajo duhovnega voditelja, ker mnogi duhovniki ne prisluhnejo njihovim potrebam. Skupine brez vodstva so v nevarnosti, da zaidejo. Ne bojte se dodatnega dela, molitev ne sme biti obremenitev, saj prinaša blagoslov in veselje.

Molite, veliko molite za mir, za nasprotnike in za vse oblastnike. Uvajajte ljudi v življenje in delo za mir. Moje Srce vam po pomagalo. Molitev.

Blagoslavljam vas, ki me radi obiskujete, vse, ki jih nosite v srcu, in še posebej duhovnike.

  

Kurešček, 5. avgust, 1991

Dragi vsi, ki ste se odzvali mojemu vabilu, močno se veselim z vami. V posebno veselje ste mi moji ljubljeni sinovi duhovniki, ki vas je vedno več v mojih svetiščih.

Slavite z menoj Očeta, ker je svet tako ljubil, da je dal Sina za odrešenje sveta. Slavite z menoj Očeta, ker me je izbral za Mater Sinu. Slavimo Sina, ki vas je izročil meni in ste moji otroci. Slavimo očeta po Sinu, ker pošilja Svetega Duha, ki vas krepi in spodbuja. Molitev.

Naj bo vaša današnja pot, vse molitve in daritev svete maše vaš dar Sveti Trojici v čast in zahvalo za moje Srce. Veselite se Božjega usmiljenja in mene, vaše Matere.

Danes vas blagoslavljam s posebnim veseljem.

 

Kurešček, 7. september, 1991 Kurešček, 7.9.1991

Videc je šel s spremljevalci peš po poti od doma proti vrhu. Na desni strani je videl cerkev z ne povsem razločnim prizidkom. Cerkev je držal Zveličar z razprostrtima rokama nad svojo glavo, tako da se je dno cerkve dotikalo glave.

Na vsakem vogalu je stal škof. Desno (gledano s poti) je bila podoba F. I. Baraga, levo A. M. Slomška, levo zadaj A. Vovka, podoba desno zadaj ni bila prepoznavna. 

Škof Anton Slomšek

Škof Anton Vovk

Unknown person?

Nad vsem tem (nad cerkvijo) je bila Mati Marija. Med drugim mi je rekla, naj bo na tem mestu postavljena nova velika cerkev s prostori za Skupnost Marijinega in Jezusovega Srca in drugimi prostori.

  • Od nove cerkve do stare obnovljene cerkvice naj se vije križev pot z vsemi postajami;
  • pred prvo postajo naj bo postaja - Ki je za nas krvavi pot potil, 15. Postaja pa naj bo postaja zmage - vstajenje. Sedanji križev pot je vključen.
  • Ves prostor z novo cerkvijo, križevim potom in gričem s staro cerkvijo je posvečen kraj molitve.
  • Cerkev naj bo posvečena Sveti Trojici, kapela Skupnosti pa Marijinemu in Jezusovemu Srcu.

Za osebne in narodne preizkušnje ni rešitve brez molitve in posta. Ponovno vas vabim k molitvi in postu. Bodite luč, živite moja sporočila. Molitev.

Blagoslavljam vas in vse tiste, ki vas spremljajo doma in so se priporočili v molitev.

 

Kurešček, 5. oktober, 1991

Hvaljen Jezus! Danes vas je malo v primerjavi z velikim številom ljudi, ki ponavadi razveseljujejo moje in Sinovo Srce. Neposlušnost božjega ljudstva svojemu Stvarniku je v zgodovini rodila veliko zla. Nerazumevanje znamenj časa je kot hoja slepca v neznanem kraju.

Mnogi niso razpoznali znamenj, zato je zmaj začel bruhati ogenj zla. Prebudite se, spoznajte vsaj zdaj, kje je vaša rešitev! Zatecite se po mojem Srcu v Sinovo Srce! Obnovite zavezo z Božjim usmiljenjem! Molite, postite se, odrekajte se in darujte svojo bolečino in sebe Bogu na oltar. Darujte in izročajte svoje darove po mojem namenu, da bo Sinovo in moje Srce zavladalo svetu.

Podredite svoje želje Božji volji, da ne boste ovirali prihoda Božjega miru v vaša srca, med vojskujoče se posameznike in med vojskujoča se ljudstva. Molitev.

Tudi vas, ljubljeni sinovi duhovniki, še posebej vabi moje Srce, da bi razpoznali znamenja časa. Bodite božjemu ljudstvu luč in ne tema. Ne opuščajte molitve, drugače ne boste mogli videti znamenj. Skrbite za čistost svojih misli in dejanj, svojih duš in teles.

Vsakodnevno posvečevanje bo pritegnilo verne in neverne. Če se ne boste odtegovali mojemu Srcu, boste občutili mojo prisotnost. Vaša Mati sem, zato vas ne bom zapustila. Sodelujte z mojim Srcem!

Vse vas blagoslavljam, posebno tiste, ki trpijo.   Molitev.

 

Kurešček, 2. november, 1991

Hvaljen Jezus! Vstopite v moje in Sinovo Srce in se okrepčajte z vztrajnostjo in mirom. Za mir je potrebna vztrajnost v goreči molitvi, postu in pokori. Molite, molite za mir. Darujte svoje trpljenje in povabite k darovanju bolnike in invalide, da bo namesto sovraštva in grozot zavladala ljubezen.

Vzrok, da so temne sile*, ki sejejo med vami to strašno zlo, vse močnejše, je nespoštovanje Božjih želja, ki so tudi moje želje. Dovolite mi, da vam pomagam. Živite evangelij in moja sporočila, ki so v tem času posebna milost za vas.

Moji ljubljeni sinovi duhovniki, ne dvomite o meni in moji pomoči. Pazite, kako pasete svojo čredo. Bodite ji Luč!

Blagoslavljam vas, posebno tiste moje otroke, ki so mi poslušni in delajo za mir ter darujejo svoj križ. Ne pozabite, da sem vaša Mati in Kraljica miru, in verujte v to. Molitev.

 * temne sile so prostozidarji

 

Kurešček, 7. december, 1991

Žalostno je moje Srce, ker je na zemlji toliko sovraštva in nemira, radosti pa me, da se povečuje število mojih otrok, ki so mi zvesti.

Molite, da bi bili sposobni slišati glas evangelija in da bi svet videl mojo roko, ki mu jo ponujam.

Moje drage hčerke in sinovi, danes imam posebno željo, ki jo sporočite svetu. Zavarujte sv. očeta Janeza Pavla II. Z molitvijo in zvestobo. Molitev.

Molite za nezvestega kardinala, nezveste škofe in duhovnike, ki sejejo razdor, povzročajo pohujšanje in nezvestobo sv. očetu, Cerkvi in Bogu**. Janez Pavel II. je moj najljubši sin. Poslušajte ga in v Cerkvi in svetu bo več miru, edinosti in blagoslova. Molitev.

Duhovniki, moji ljubljeni sinovi, opuščanje molitve je vzrok za vašo nemoč in stranpoti mnogih. Molitev naj vam bo potreba in ne dolžnost, ker je vir moči in blagoslova. Blagoslavljam vse, ki se trudite, posebej še trpeče in invalide. Ponesite moj blagoslov vsem osamljenim.

 

** člani prostozidarskih združb in tisti, ki so zapadli v prostozidarstvo. Marija prostozidarstvo imenuje tudi satanske sile.

Objavljeno na praznik Marijinega brezmadežnega spočetja, 8. decembra 2008, ob 150 obletnici Marijinih prikazovanj v Lurdu.  
 Copyright (C) Kurescek.net Ljubljana, Slovenija, 2003-2010. Vse pravice pridržane.
kurescek@gmail.com

 

 

 


Krajnc.net Top 100 TOP SLO 100 Top Kabum